Mam nadzieje że to czytacie pier*olone handlarzyki

Popieram wypowiedz kolegi bajzel się robi poprzez Olx i tym podobne kultura handlu już powoli zanika a młodzi maja w dupie co mówia.Adam_Ga pisze: ↑2017-03-16, 15:04Nie chodzi o cenę z kosmosu. Chodzi własnie o normalną cenę i mimo że gość mówi że sprzedane to próbują podkupić. Znajomy odebrał mi WFM 1957 i jak pakował na auto to jeszcze jakiś typ dzwonił dając 200zł więcej. Dziadek mu mówi że sprzedana i własnie ją odbierają, a ten "panie nie sprzedwaj, ja kupię" i dalej swoje że da więcej i zaraz będzie .
Jak dla mnie parodia ....... Mój wczęsniejszy post był mocno emocjonalny, ale jak tu się nie wkurzyć. @dąbek tak ukaram się za swoje zachowanie, wybacz.
Mylisz się. Sam wystawiam i kupuję na OLX. Wszystko zależy od człowieka. Na allegro też są wałki... podbijanie ceny, kończenie przed czasem z odwołaniem ofert, itd.
Przecież cały system sprzedaży opierał się na komentarzach - jeżeli jest tak jak piszesz to na dobrą sprawę można oszukiwać kolejnych sprzedających bez końca...maniek85 pisze: ↑2017-04-21, 21:55Wszędzie już robi się dziadostwo . Od niedawna zasady na allegro się zmieniły i teraz sprzedający nie może wystawić komentarza kupującemu. dowiedziałem się o tym chcąc wystawić negatywa kupującemu który mi nie zapłacił. ja dostałem tylko zwrot prowizji a koleżka pewnie dalej licytuje dla zabawy , i tak mu nikt konta nie zabrudzi negatywem bo po prostu teraz niema takiej możliwości. chore .
Jeszcze niedawno to nikt remontów nie robił. Ja pamiętam czasy jak zaczynałem z legendami PRLu że wymiana tłoka z pierscieniami w zwykłej B3 była ekonomicznie nieuzasadniona i nieoplacalna a co dopiero remont
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości