Centrowanie wału Wsk 175 regeneracja wału
- wkzarci
- Moderator
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK 175 itp, itd.
- Kontaktowanie:
Re: Centrowanie wału Wsk 175 regeneracja wału
Tak z ciekawości, otwory na przeciwwagach są zaklejone plastelina?
Dżjordżjo- Powinieneś zauważyć mniejsze wibracje bo to opcja DUELLS PLUS OFF ROAD LUX z wyważeniem exportowym i mocniejszym łożyskiem. Tylko podcieraj wstępnie i składaj wszystko na Gorąco. Szerokości;)
-
- Moje maszyny: wsk 175
- Kontaktowanie:
Odświeżę troche temat , kto aktualnie zrobi wał do 175, na gotowo z max opcją jeżeli chodzi o udoskonalenia?
Obecnie posiadam kilka wałów do 175 gotowych po modernizacji i regeneracji.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez forum na priw fotki na tel, bo jeszcze nie wstawiłem tutaj.
- 175 na Duelsie wzmocnionym (budżetowy)+Łożyska 6305 standard Fag - Gwarancja
- 175 na Duelsie Wzmocnionym ful opcja z wypełniaczami- Gwarancja
- 175 FUL OPCJA OFF ROAD do wyczynu z wypełniaczami + Łożyska 6305 wyczynowe - Gwarancja
- 175/250 korba Yamacha + Łożyska na czopy 6305 do wyczynu - Gwarancja
- 125 FUL OPCJA nowe blachy polerowane na lustro + Gratis - Gwarancja
i Rarytas ZMD PRL
- Wał z długim czopem na magneto do silnika Wiatr 175 SHL M11, Gazela- FULL OFF ROAD z zaślepkami Alu (fabryka stalowe) + łożyska + simeringi + gratis.
Wszystkie łożyska najwyższej klasy dobrane do danego przeznaczenia i wydłużonej trwałości kazdego wału, więcej info indywidualnie.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez forum na priw fotki na tel, bo jeszcze nie wstawiłem tutaj.
- 175 na Duelsie wzmocnionym (budżetowy)+Łożyska 6305 standard Fag - Gwarancja
- 175 na Duelsie Wzmocnionym ful opcja z wypełniaczami- Gwarancja
- 175 FUL OPCJA OFF ROAD do wyczynu z wypełniaczami + Łożyska 6305 wyczynowe - Gwarancja
- 175/250 korba Yamacha + Łożyska na czopy 6305 do wyczynu - Gwarancja
- 125 FUL OPCJA nowe blachy polerowane na lustro + Gratis - Gwarancja
i Rarytas ZMD PRL
- Wał z długim czopem na magneto do silnika Wiatr 175 SHL M11, Gazela- FULL OFF ROAD z zaślepkami Alu (fabryka stalowe) + łożyska + simeringi + gratis.
Wszystkie łożyska najwyższej klasy dobrane do danego przeznaczenia i wydłużonej trwałości kazdego wału, więcej info indywidualnie.
Oczywiście regeneracja używanego tez nadal możliwa.
- qpa
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
Ile kosztuje regeneracja wału do 125? Na starej korbie czy na duelsie?
Zależnie od wersji i zleconych usprawnień oras stany wyjściowego ustalana inwywidualnie.
W tym temacie piszemy o reg 175 i usprawnieniach WSK 175 w tym zakresie. Pytania o inne silniki proszę na maila.
-Sprzedam kilka wałów po reg do WSK-175 J/W
W tym temacie piszemy o reg 175 i usprawnieniach WSK 175 w tym zakresie. Pytania o inne silniki proszę na maila.
-Sprzedam kilka wałów po reg do WSK-175 J/W
Regeneracja Wału WSK 175 Promocja 150zł za każde 10tyś kmmechaniksrc pisze: ↑2019-09-13, 15:15Odświeżę troche temat , kto aktualnie zrobi wał do 175, na gotowo z max opcją jeżeli chodzi o udoskonalenia?

Mega promocja na Black Fraidey!!!
Regeneracja z centrowaniem 100zł + korbowod promocja na Black Weekend. Zainteresowanych proszę o kontakt 512 129 126.
Regeneracja z centrowaniem 100zł + korbowod promocja na Black Weekend. Zainteresowanych proszę o kontakt 512 129 126.
- qpa
- Moje maszyny: mustang ttr
- Kontaktowanie:
-
- Moje maszyny: WSK GIL 79'
- Kontaktowanie:
WSK 125 też, ale na nią nie ma promocji, montaż blach itd.
Proszę o kontakt tel , tak najłatwiej omowić szczegóły. Junak, Hondy, KTM, MZ, CZ Cross i Inne cuda też wchodzą w gre.
Pozdrawiam.
Proszę o kontakt tel , tak najłatwiej omowić szczegóły. Junak, Hondy, KTM, MZ, CZ Cross i Inne cuda też wchodzą w gre.
Pozdrawiam.
Tel regeneracja wsk 175 szlif cylindrów wymiana korbowodu korekty itp modyfikacje usprawnienia 512-129-126