Dokładnie
Nie wiem czy doczytałeś w poście, w którym wrzucałem zdjęcia ale tam jest napisane półmat, więc połysk jakiś tam znikomy jest.wkzarci pisze: ↑2018-02-28, 17:20stachu624 Może Ty se znasz ? Nigdy nie widziałem by się mat błyszczał. A ten się błyszczy. 3 lata temu kupiłem nowe Audi z salonu i oglądałem parę innych i miały gładki lakier. Tak samo miałem wcześniej nową Toyote. W komisach u handlarzy dobrze widać który był malowany i ma skórkę pomarańczy. Kwestia wprawy z pistoletem jak wylewa klar.
Niewiele wiesz, skoro to piszesz. Chyba nawet nie masz pojęcia że morke można całkowicie usunąć i mieć taki idelany lakier jak na Twoim fabrycznie nowym Audi
Tak dla twojej informacji, to te "pare zbiorników", których zdjęcia zobaczyłeś w tym temacie to jest jakieś 5 % moich prac, zdjęcia wrzucam wybiórczo i tylko wtedy gdy mi się nudzi i mam na to czas. w sposób jaki powstaje morka a jak wylać lustro można zobaczyć trzymając pierwszy raz pistolet w ręce, więc nie rób też ze mnie jakiegoś matoła, który nie ma pojęcia o podstawach podstaw, ponadto przypomnij sobie jak pisałeś do mnie niedawno na priv w sprawie lakierowania wsk sport, wtedy chciałeś zlecić lakierowanie swojego motocykla niedoświadczonemu który nie zna nawet podstaw ? Bo już zaczynam się gubić, raz piszesz tak raz tak.wkzarci pisze: ↑2018-02-28, 22:22Widzę że jesteś oczytany na forach po zrobieniu paru zbiorników tylko tego tematu co skopiowałeś zdjęcie bmw... nie przeczytałeś, a tam jeden gość napisał jak to się robi skórka.. i jak zrobić lustro. Każdy rzemieślnik będzie potępiał robotę drugiego że jest źle zrobione, a powinno być inaczej. Nie sądzę byś miał takie doświadczenie byś mógł już pouczać innych bo pisząc i podając Ci prawdziwy przykład pokazujesz jakim jesteś ignorantem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości