Savier pisze:ładowali co mieli na magazynie moim zdaniem
Takim gadaniem można usprawiedliwić wszystko... A chyba nie o to chodzi?

gdybym sobie tak mówił to człowiek nie doszedłby do niczego...
Porównaj numer ramy z wueską AudioBasa, ona jest z 1982 roku i ma kwadratowe błotniki.
Savier. Bez złośliwości napiszę Ci

, że przepierdzieliłem forum w ciągu ostatnich dwóch lat tak dogłębnie, że sprawa np. głębokich błotników w roczniku 1983 jest potwierdzona przez kilka osób. Na tym bazuje. Sam miałem 6 lat w 1983 roku więc co ja tam mogę wiedzieć , gówinko widziałem i tyle też wiem o WSK

Miałem tylko okazję jeszcze jako dzieciak obcować z motoryzacją lat 80tych i powiem Ci, że w tych latach działy się różne cuda w zakładach produkcyjnych. M.in. ładowanie czego się da byle wypuścić kolejną sztukę z zakładu. Dlatego "podejrzewam", że dawali także takie błotniki bo mieli je jeszcze na magazynie. Generalnie potwierdzam, że w sklepach była bida
P.S. Prawdą jest to, że na forum nikt w 100 % nie potwierdził głębokich błotników w rocznikach powyżej 1982. Ale niestety między nami już coraz mniej użytkowników WSK, którzy kupowali je jako nowe i wiedzą co posiadały w danym roczniku. Opowieści i historyjki mnie nie przekonują...Chce miec pewność, żeby mnie ktoś np. na zlocie nie wyśmiał