http://allegro.pl/shl-m06u-1959-unikat- ... 16101.html
Ja też nie, widziałem już różne motocykle kupione za grubą kasę w które trzeba było wpakować kolejne kilkadziesiąt tysięcy. Zundappy, NSU, Sokoły, Douglas , HD - wszystko w pojemność +500 skoczyło strasznie w górę. Do dziś płacze po sokole 600 którego mogłem kupić w 2006 roku za 3000zł, ale to se ne wrati. Społeczeństwo mamy już w miarę bogate, możę nie wszystcy to jeszcze odczuwają, ale jednak sporo ludzi ma hobby które wymaga sporej kasy. A wiadomo, na dzieciach i hobby się nie oszczędza.jjaworskyy pisze: ↑2018-07-02, 13:06Adam a ja bym się nie zdziwił, gdyby ktoś kasiasty zapłacił za nią taką kwotę![]()
...szczerze mówiąc to taki "nowy" jak to nazywasz zbiornik i głębokie błotniki to na razie jeszcze jedne z tańszych i ogólnie dostępnych części do WSK, więc to akurat byłoby według mnie najmniej istotne kryterium jakim bym się kierował przy zakupie / budowie Kobuzadieludolfs pisze: ↑2018-11-28, 00:50Dzięki za ofertę, aczkolwiek nie ukrywam, że moim niespełnionym marzeniem był Kobuz na nowym zbiorniku, z głębokimi błotnikami, stąd wszystkie inne egzemplarze wykreślam![]()
auriol77 pisze: ↑2018-12-05, 16:00Uważam, że ceny to kwestia czasu. Jak ktoś wspomniał jeszcze dawne pokolenie drenuje ceny, ale większość młodych ma w nosie Wsk. Za 10-20 lat ci co liczyli na mega zarobki mogą się mocno zdziwić. Widac to po obecnie drozszych motocyklach, ,ktore stoją całymi miesiącami i nikt ich nie kupuje. Mam na mysli avo, bmw, ajs, ariel itp motocykle.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości