Nowa Jawa
https://www.youtube.com/watch?v=J8fbxsD895Y
https://www.youtube.com/watch?v=Gu4xCNictWs
Nowa Jawa
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B,WSK M06B1,WSK M150,WSK M06-64,
WSK M06L,WSK M06Z2 - Lokalizacja: Wolbrom
- Kontaktowanie:
- Adam_Ga
- Moje maszyny: 125 & 175 & 350
- Kontaktowanie:
Re: Nowa Jawa
Motocykl wyglada na prawdę świetnie. Jestem ciekaw czy jakość wykonania i trwałość jest na równie wysokim poziomie co design. Widać że mocno się przyłożyli żeby zachować wszystkie klasyczne elementy. Tylko pozazdrościć fanom Jawy, my wueskarze nie mamy tak dobrze.
"Jak się dba to się i jedzie, jak się nie dba to się nie będzie jechało"
- wkzarci
- Moderator
- Moje maszyny: WSK 175 itp, itd.
- Kontaktowanie:
Jawę potrafili dostosować, unowocześnić do "naszych" czasów. Wyglądem bardzo przypomina klasyczne modele Jaw z poprzedniej epoki. Za to szkice "nowej" Wueski nie przypomina niczego, a wielka szkoda. Taki wielki problem, serie ptaków reaktywować w linii nowoczesnego desingu.

-
- Moje maszyny: WSK 125 1979r.
WSK 175 1980r.
CZ 477 73r.
Mińsk 400A 90r. - Lokalizacja: Mazowsze
- Kontaktowanie:
Piękna, połączenie klasyki z tym co jest obecnie potrzebne do normalnej jazdy.Może ktoś pójdzie po rozum do głowy i zmieni ten pokraczny projekt Wueski na coś przypominającego oryginalne modele.
-
- Moje maszyny: jawa
shl
gnom
perak
sport 2(sprzedany )
Velorex 560 - Lokalizacja: Kraków
- Kontaktowanie:
Jawa taki dinozaur minionej epoki. Naprawde świetnie że nawiązali do dawnego desingu. Da się
Mała dygresja do tych modeli z prezentacji, brakuje mi małego smaczku... Stacyjki z amperomierzem na baku.

-
- Moje maszyny: 2x WSK
- Kontaktowanie:
Piekne toto a jakże WIELKIE BRAWA
a my co mamy z dawnej epoki
JUNAK -qrewski złom z china company skład TYLKO NAZWY MI SZKODA
wsk - składak H wie z czego
podziwiam dawną czechosłowację i rumunię w SAMOCHODACH - SKODA i DACIE też wszystko się u nich rozj...ło ALE CHOCIAŻ nazwy marek potrafili uchować a nasi mądrzy .k............sy do czego doprowadzili EH SZKODA PISAC i się wku...ć
a my co mamy z dawnej epoki
JUNAK -qrewski złom z china company skład TYLKO NAZWY MI SZKODA
wsk - składak H wie z czego
podziwiam dawną czechosłowację i rumunię w SAMOCHODACH - SKODA i DACIE też wszystko się u nich rozj...ło ALE CHOCIAŻ nazwy marek potrafili uchować a nasi mądrzy .k............sy do czego doprowadzili EH SZKODA PISAC i się wku...ć
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
....to po prostu nowa stara Jawa - zarazem jeden z tych motocykli, które w takim wydaniu podobają się od pierwszego spojrzenia - zwłaszcza przypadła mi do gustu ta w czerwonym malowaniu. Podejrzewam, że będzie cieszyć się dużym powodzeniem i to nie tylko na rodzimym rynku
...

- Adam_Ga
- Moje maszyny: 125 & 175 & 350
- Kontaktowanie:
Nie wiem czy dobrze policzyłem ale cena wynosi 8800zl. WOW! Jak to dostanie homologację EU to nawet jeśli cena będzie 2x wyższa to popyt będzie że ho ho.
"Jak się dba to się i jedzie, jak się nie dba to się nie będzie jechało"