... i po Motobazarze w Toruniu, byłem i dwa zdania napiszę.
Byłem krótko bo niedziela handlowa i żona ciągnęła do Gdańska na zakupy

Byłem o 9 i ciężko było zaparkować przed bazarem, wystawców było moim zdaniem sporo, szukałem akurat tylko części skrzyni biegów do WSK 175 i było z 10 stanowisk gdzie szperałem w skrzynkach

więc ok. Części do WSK było nawet dużo, bardzo dużo było części do komarów i motorynek - tak mi się wydaje bo nie zwracałem większej uwagi na inne. Ceny części to nie wiem czy były drogie czy tanie ale kupiłem chorągiewki do kobuza, odrestaurowane, pomalowane za 100 zł komplet - nawet nie warto tego piaskować i malować

Były współczesnie robione błotniki do WSK, osłony łańcucha pełne, boczki z żywicy do 175. Niedługo podobno mają być dostępne boczki do kobuzów (gładkie bez wytłoczek) za ok 600 zł kpl.
Ogólnie fajna impreza, dobry catering, nitka toru otwarta i można przetestować kupiony sprzęt, dużo miejsca, duuuuuużo ludzi - jak wyjeżdżałem ok 12 to kolejka do kasy 50m i ciężko z bliskim miejscem do parkowania.
Opłata za wejście 10 zł, ale proszę Was!!! nie narzekajcie, dałbym nawet o wiele więcej by takie imprezy się odbywały.