Chciałem pokazać Wam mój ostatnio nabyty sprzęt. Decyzję o zakupie podjąłem dosyć impulsywnie, oglądając z nudów ogłoszenia - chociaż od czasu to czasu pojawiała się w mojej głowię WSK, kiedy tylko czułem aromat z przejeżdżającego w pobliżu 2-suwa..

Jak byłem nastolatkiem, to jeżdżąc na wakacje na wieś, miałem przyjemność przemieszczać się między wioskami właśnie piękną B1.
Z racji tego że nie mieszkam w Polsce, a brakuje mi trochę cierpliwości i nie chciałem czekać do wakacji, postanowiłem zlecić zakup ojcu. Właściwie to upatrzyłem jedno ogłoszenie i zleciłem ojcu wycieczkę w celu oględzin i zakupów słowami: "jak będzie w miarę dobrze, to bierz.." czywiście wchodziła tylko opcja zarejestrowanej na "białe" tablice.
Po zarejestrowaniu się na tym forum, i przeczytaniu setek postów, zaczynam sądzić że to jest trochę ulepiona i dodatkowo znajduję naprawy na patentach - takie jak na przykład napawany rozpierak szczęk hamulcowych

Porobiłem takie podstawowe rzeczy jak hamulce, światła, zamontowałem CDI na szybko, ale docelowo większość elektryki trafi pod osłonę silnika. Mam nadzieję że przejdzie homologację i będę mógł zabrać się za solidniejszy remont.
Kilka fotek: