Chromowanie - polecamy zakłady, opinie, kontakty itp.
-
- GG: 0
- Moje maszyny: WSK M06B,WSK M06B1,WSK M150,WSK M06-64,
WSK M06L,WSK M06Z2 - Lokalizacja: Wolbrom
- Kontaktowanie:
Re: Chromowanie - polecamy zakłady, opinie, kontakty itp.
No cóż ja też ponad 2 miesiące temu wysłałem rzeczy do pochromowania WFM. Jeszcze nie zrobione ale nie ma ciśnienia. Co prawda mam jednak blisko do Częstochowy więc w razie czego pielgrzymkę odbędę po części. 
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
...prawdę mówiąc nawet gdybym miał dwa kroki do Galwan-Tech to zerkając na bez powodu łuszczące się miejscami powłoki chromu z ramek lamp odnawianych kilka lat temu pojazdów z mojej ekspozycji (notabene - ani razu nie opuściły suchego, ogrzewanego garażu) to nawet za free nie oddałbym już tam czegokolwiek do zrobienia
...

-
- Moje maszyny: Romet ogar 200
Wsk z1
Wsk b3
Jawa 350 ts
Wsk 175 Dudek - Lokalizacja: Częstochowa
- Kontaktowanie:
Kolejne zlecenie u pana Kamila i efekt jak zawsze idealnie , widzę koledzy bardzo po nim jadą ,nie bronie pana Kamila ale każdemu może się coś przytrafić (nie myli się ten co nic nie robi). Tyle lat i projektów co u niego zrobiłem to chyba jeden lub 2 elementy poprawiane, w miarę szybko i bez spięć, oglądając inne realizacje z całego tygodnia jestem pod wrażeniem projektów to nie nasze Wieski tam już wyższa liga idzie :zundapp, BMW r12 z tłumikami, nsu 351osl z całymi wydechami, Komarek i Shl m06U , około 1do 2 motocykli dziennie, więc narzekanie kilku osób na tyle roboty w ciągu tylko roku to nic a niektórzy swoje odczucia powielają po 4 latach, moim zdaniem trochę nie na miejscu
- czankete
- Moje maszyny: WSK, WFM, SHL i inne
- Kontaktowanie:
….to gratuluję (bez sarkazmu), ale może kluczem do sukcesu jest Twoja lokalizacja?…
….jedziemy po nim? W tym i jak dobrze pamiętam w innych wątkach opisane zostały po prostu problemy z jakością świadczonych usług. Są to opinie zarówno osób i zadowolonych i niezadowolonych. Opiniowanie jak to bywa na forach tyczy się także oferowanych usług. Może warto zauważyć, że sam zainteresowany nie raczył do dziś w ogóle ustosunkować się do opisywanych problemów. I owszem nie myli się ten co nic nie robi, ale notoryczny brak kontaktu, zwodzenie co do terminu realizacji czy ostatecznie wykonanie usługi na poziomie dalekim od deklarowanego nie jest chyba w porządku zwłaszcza, że za jej wykonanie bierze się pieniądze.…
….czyli ze względu na sam upływ czasu mam zmienić zdanie?

- wkzarci
- Moderator
- Moje maszyny: WSK 175 itp, itd.
- Kontaktowanie:
Osobiście 2 razy mnie oszukał jest perfidnym złodziejem który przywłaszczył cudze mienie, powinien ponieść prawne konsekwencje z Art. 284 kk
- MajkelCIN
- Moje maszyny: WSK 59' XJr 1300 01'
Gnom 5.? - Lokalizacja: Cinowo
- Kontaktowanie:
Mi coś ten Mak11 zajeżdża podstawionym trollem. Wystarczy spojrzeć w to co pisze na forum i w jakim temacie.
Jak się mylę to sorki.