Od zawsze ineteresujący sie muzyką w dobtym słowa tego znaczeniu.Od Emperora po King Crimson.Od Loreny McKennit do Miry Kubaśińskiej.Wszedzie tam gdzie jest coś.Kiedyś bardziej pogrywający(gitara,bas) teraz w zasadzie do ogniska akordami.
Bardzo lubi piwo (ale bez przesady) i to w zasdzie tyle z alkoholi.Wodka wino i inne wynalazki już nie wchodza w zasadzie w grę.Palący duzo papierosów.Nawet stanowczo za dużo:)
Jeśli chodzi o motoryzacje to interesuje mnie ona tylko i wyłącznie jak jest polska i orginalna.Nienawidzę WT.Przeróbki jestem w stanie tolerować jesli są daleko idące a przerabiający zrobił je własnym nakładem sił i tak aby wszystko wyglądało i działało.No i najlepiej aby była zrobiona z jakiegos produktu który nie jest polski a na pewno nie o dużej wartości historycznej.Jesli polski produkt to najwyżej wykorzystany a nie np.Pocięty silnik.
Posiadacz WSK M21 W2 od 15 roku zycia z przerwą.Została zakupiona niestety w stanie jak się potem okazało tragicznym(silnik)nie remontowany i katowany przez 22 tys kilometrów.Z powodu nagłego zmądrzenia(brak prawa jazdy pieniędzy itd) została rozebrana zabezpieczona i odłożona na lepsze czasy do komórki.potem w zasadzie zapomniana.Były plany aby zrobić czopera krosa i inny kwietnik ale na szczeście nie doszły do skutku.
Na nieszczęscie została sprzedana koledze który strasznie ją okaleczał swoim niedbalstwem i debilizmem.Wróciła niekompletna ale na szczeście niepocięta z powrotem w moje ręce i znów sobie troche leżała.We wrześniu zapadła decyzja że będzie odrestaurowana i zostanie jej wszystko wynagrodzone.Proces kompletowania częsci praktycznie jest skończony dzięki osobie jaką jest Romano i dzięki tej osobie tu trafiłem.teraz szykowanie sobie miejsca i dalsze kompletowanie narzędzi.
I mnie i moją Wiesię w aktualnym stanie można oglądać na http://www.berek22.galeria.interia.pl gdzie w miarę posuwu prac będę zamieszczał kolejne zdjęcia.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników a przedewszystkich tych których znam z poprzedniego.Tych nowych z chęcią poznam:)