Witam WueSkowiczów po mojej dłuższej nieobecności.
Panowie mam dość zaawansowane plany żeby objechać Polskę w koło i w tym momencie chciał bym się zwrócić o pomoc do Was. W miedzy czasie zmieniłem moto na Suzuki GN125 [wiem ze to nie kultowa WSK i ze admin ma prawo usunąć temat]. Panowie całe przedsięwzięcie ma odbyć się w te wakacje, a ściślej jakiś pogodny termin po 11 lipca. Jak wyżej wspominałem mam zamiar objechać Polskę w koło tak aby jak najwięcej zobaczyć. Planuje tego dokonać w 2 tygodnie. Nie ukrywam ze wiążę się to z niemałymi kosztami [ok. 4000 km przy spalaniu ok. 3l/100km to 120

litrów pokarmu o 95 oktanach], licząc dość optymistyczna wersje ze spaniem na „dziko” lub u ludzi a nie na kampingach i w motelach to 1000 zł to jest mało. Nie wspominam już o przygotowaniu moto (ok. 500 pln) i o ubiorze dla siebie. Otóż sprawa ma się następująco, czy nie znaleźli by się jacyś życzliwi forumowicze żeby udostępnić jakiś garaż lub kawałek 2x2m ogródka/sadu itp. żeby się przekimać [wielu pasjonatów polskiej motoryzacji mieszka na wsi i w nich pokłada się moja nadzieja

], oprócz iście spartańskiego noclegu potrzebne by było ewentualne zaplecze warsztatowe. Czasu jest dużo i nie chce zbyt wiele planować na przód. Kontaktowałem się z Maykii’m czy by się nie wybrał ze mną ale nie oszukujmy się ze to wielkie przedsięwzięcie. Sam będę miał spory problem w realizacji ale musze podołać i najbardziej obawiam się kwestii finansowej. Jeszcze się uczę i nie bardzo jest jak zarobić ok. 2000 złociszy żeby na spokojnie ze wszystkim podołać

. A w tym kraju zdobyć sponsorów nie jest łatwo choć osobiście uważam ze relacja z wyprawy tego typu i podziękowanie jakiejś firmie to dość dobra reklama ale niestety żyjemy w Polsce ... Panowie jesli ktoś dobrnoł do konca moich wypocin

to co sądzicie o tym pomysle i czy moge liczyc na jakies wsparcie?