A mam pytanie czy nie miał by ktoś do sprzedania oczywiście za jakaś normalna sumę przednia lampę do sporta ??
Koło WSK 21cali ??
- Brat
- Moje maszyny: Wsk m21w2 "Kobuz"
- Kontaktowanie:
Re: Koło WSK 21cali ??
ooo dzieki Wężu

A mam pytanie czy nie miał by ktoś do sprzedania oczywiście za jakaś normalna sumę przednia lampę do sporta ??
- Brat
- Kontaktowanie:
- wueskajarka
- GG: 5298596
- Kontaktowanie:
W sumie to tam jest jeden uchwyt - lewy. Prawy jest odłamany.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie chcę kotka, nie chcę pieska - radość sprawi mi ... WUESKA !!
- Brat
- Kontaktowanie:
aha to dlatego ich nie dowidziałem bo był tylko jeden 
-
bronek-2007
Ej no gów.......o prawda że coś ma odłamane!!!!! są obydwa. I to co wskazuje ta strzałak to nie uchwyt do osłony tylko do jakiejś sprężynki. po prawej stronie troszeczke niżej są te uchwyty.
-
bronek-2007
tttt
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Xabi
- GG: 0
- Kontaktowanie:
Ależ piękna forka i te cuś na niej.
A z tych napisów na niej wszystko można przeczytać. Popraw to troche Bronek, bo znów ktos pomyli i znów będzie kłótnia o byle co...
->>.¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸ < O.S.T.R. >.¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸.<<-
- Brat
- Kontaktowanie:
mi sie wydaje ze to co pokazałeś, to tam sie podnóżki kierowcy przykręca... a nie osłonę.. ale to moja teza...
- wueskajarka
- GG: 5298596
- Kontaktowanie:
Fakt. Uchwyty są oba. Krzywo spojrzałem.
Nie chcę kotka, nie chcę pieska - radość sprawi mi ... WUESKA !!
- grzech7
- GG: 6059013
- Kontaktowanie:
Cosmi sie wydaje że ci sie źle wydaje gdyż podnóżki sie przyręca tam gdzie są przykręcone na zdjęciu( z lewej strony jest oznaczony na żółto no i z drógiej analogicznie też jest przykrżeony tylko że w koloże naturalnej stali). Sory że troche nie jasno lae mam nadzieje że sie połapiesz. Zdjecie patrz wyżej.kapitangestykrzak pisze:mi sie wydaje ze to co pokazałeś, to tam sie podnóżki kierowcy przykręca... a nie osłonę.. ale to moja teza...
- Brat
- Kontaktowanie:
Witam postanowiłem już kompletować moja wsk 175.
oto świeżo kupione części:
http://www.allegro.pl/item335665386_wsk ... wnica.html
kupiłem za skromne 100 zl xD
myślę ze na sam początek wystarczy
wiec jest już dobrze
jak narazie nic z nią nie robiłem bo przez święta remontowałem moja 125 a na sporta jakoś brakło sil, ale jak tylko zdobędę wszystkie części to sie zabiorę do roboty
oto świeżo kupione części:
http://www.allegro.pl/item335665386_wsk ... wnica.html
kupiłem za skromne 100 zl xD
myślę ze na sam początek wystarczy
jak narazie nic z nią nie robiłem bo przez święta remontowałem moja 125 a na sporta jakoś brakło sil, ale jak tylko zdobędę wszystkie części to sie zabiorę do roboty
- Brat
- Kontaktowanie:
Witam w ostatnich dniach rozłożyłem wsk 175... zauważyłem ze tylne kolo jest jakieś inne od wsk 125 patrzyłem po rożnych fotkach na forum i na stronie fenixa ale nigdzie nie zobaczyłem wsk w której było by widać tylne kolo wiec moje pytanie czy to jest oryginalne kolo od 175??

Do tego mam jeszcze 1 pytanko o tylne amortyzatory czy ten amortyzator (niebieski) jest oryginalny czy to jaki pomylony puzzel w tej układance wsk 175 który jest chyba następna nie oryginalna rzeczą w tej wsk.. dodam ze jest on dłuższy ma duży skok i jest mięciutki.

Do tego mam jeszcze 1 pytanko o tylne amortyzatory czy ten amortyzator (niebieski) jest oryginalny czy to jaki pomylony puzzel w tej układance wsk 175 który jest chyba następna nie oryginalna rzeczą w tej wsk.. dodam ze jest on dłuższy ma duży skok i jest mięciutki.

-
Kermit
To koło jest od Perkoza a takie amortyzatory były w starszych modelach Wueski tylko ze nie były takie długie
- DamianWSK
- GG: 4538279
- Kontaktowanie:
Koło jest od zwykłej 175.
- Maciek
- GG: 8665055
- Moje maszyny: Dudek Sport
Kobuz
Kos
M06B3
WFM, SHL, Komarki ,itd - Lokalizacja: Łowicz
- Kontaktowanie:
To nie jest koło od Perkoza jest to orginalne koło od WSK 175 o średnicy 135mm a Perkoz ma 150 i całkiem inny zabierak
- Brat
- Kontaktowanie:
wczoraj wziąłem i pobawiłem sie z górną półką i ja wypolerowałem efekt jak dla mnie zadowalający chociaż są miejsca które nie są takie idealne szczególnie tam gdzie obicia były głębokie i nie dałem już ich bardziej wyrównać. Aha dodam ze te ciemniejsze miejsca na skraju półki to odbicia tych szlaczków z parapetu
w rzeczywistości lusterko 

A tak wygląda pólka dolna jeszcze nie wypolerowana dodam ze ta górna była taka sama a nawet gorsza bo miała trochę obić które trzeba było wyrównać
i z tego co widzę to zawieszenie mam od s2 bo ma dziureczki na górny błotnik 

Na dniach mam zamiar wypolerować tez dolna półkę
Wypolerowanie górnej zajęło mi około 7-8 h

A tak wygląda pólka dolna jeszcze nie wypolerowana dodam ze ta górna była taka sama a nawet gorsza bo miała trochę obić które trzeba było wyrównać

Na dniach mam zamiar wypolerować tez dolna półkę
Wypolerowanie górnej zajęło mi około 7-8 h
- pasta-moto
- Kontaktowanie:
Ten niebieski amor jest z przedniego zawieszenia z SHL M11 na 100%kapitangestykrzak pisze:Witam w ostatnich dniach rozłożyłem wsk 175... zauważyłem ze tylne kolo jest jakieś inne od wsk 125 patrzyłem po rożnych fotkach na forum i na stronie fenixa ale nigdzie nie zobaczyłem wsk w której było by widać tylne kolo wiec moje pytanie czy to jest oryginalne kolo od 175??
-
Siara
- GG: 0
- Kontaktowanie:
moze mnie wysmiejecie ale taka wsk-e ja moge złozyc w ciagu dwuch dni chce ktos kupic???????
- WSKarz
- GG: 960779
- Kontaktowanie:
Jaką wsk-ę?? Z nowych częsci? Powiedz konkretnie o co chodzi.
Jedzie wielki ociężały,brudny,stary traktor polami kopci,dymi
tah tah tah gdzie po mojej miedzy!!!!
tah tah tah gdzie po mojej miedzy!!!!