Hej
dziękuje za miłe komentarze, teraz jest okres wakacyjny i trochę wyjeżdżam, bo podróżowanie to tez moje pasja. Będę teraz sie przymierzać do rejestracji wsk przez zasiedzenie. Może ktoś ma doświadczenie?? Ale nie chodzi o formę prawno bo pracuje w kancelarji tylko o to jak sformułować takowe pismo

a czytałem juz wiele razy posty ale chętnie bym z kimś doświadczonym zamienił parę zdań, i sam chętnie służę pomocą w sprawach technicznych . GG podałem wcześniej a email :
mialczak@op.pl Ostatnio rowerkiem tez trochę śmigam, miałem okazje sie wybrać z moich okolic do Drzewicy rowerkiem

po drodze mijając Nowe Miasto na pilica, gdzie kiedyś dojeżdżała wąska borówka z Piaseczna a jeszcze wcześniej z wawy wilanowskiej. A teraz byłem w Karpaczu w górach stołowych i miałem okazje ze Snieżki, no prawie koopy zjechać rowerkiem choć nie łatwo bylo wejść bo na wyciąg z rowerem nie wpuszczają

a testowałem nowy hamulec przedni, dlatego tez chwilowo budżet na motorki chwilowo okroiłem, ale juz nie długo, sie odkuje

. A co do górnego wydechu to bardzo chętnie choć ciężko bo przeglądam regularnie aukcje i jak sie uda to zakupuje jakieś części za czasów świetności wski na zapas

Teraz wałczę z czerwonym Komarkiem 2 i jego zapłonem, ale chyba skończy sie na wymianie zapłonu i magneta bo stare jest takj krzywe ze szkoda mi piłować dalej cewkę. Musze zakupić nowe magneto i zastanawiam sie nad wyrobami z allegro nowymi z obecnych czasów. Co do niektórych części uwczesnie produkowanych musze nawet pozytywnie sie wypowiedzieć. Tłok, cylinder pseudo 60ccm, wał i gaźnik. zawsze staram sie wyszukiwać takie części od kogoś kto daje gwarancje i sprzedaje produkty z certyfikatem jakości i spełniające określone normy. Jak ktoś chce to mam namiary na łożyska i uszczelniacze, po dobrych cenach dla porównania łożysko walu do komara chyba 6003 nie pamiętam sklepie przynajmniej ten w wawie na nowol*** 30zł / hurtownia 11 zł i to na dodatek c3 hiszpańskie
http://www.stozek.pl/
Pozdrawiam
Michał