![:]](./images/smilies/splash.gif)

Swiete slowa... Jak mialem 13lat wytropilem u kolegi nowiutka WFM z kratka na baku chcieli 400zl . Rodzice sie przestraszyli ze duzy motor ze na co mi i poszla...krzysiek127 pisze:do dzis mi sie snia skarby jakie moglem wtedy miec
dopiero teraz dojrzalem jak bardzo optymistyczny jest ten cyferblatSkinder pisze:kiedy masz zamiar zamknąć prędkościomierz?
Bez nerwów. Kolega 35C2S1P tylko wyraził swoją opinię. A ma w końcu do tego prawo. Nie każdemu musi się podobaćPablo_Picasso pisze:Człowieku, chyba wiem lepiej z jakiego roku jest mój motocykl, nieprawdaż ? Co to są ''wyfuki'' ? Żadnej żółci też nie zauważyłem i zapewniam że nikomu się akumulator nie gotował. To że tobie chrom odpada płatami to nie znaczy że u mnie tak jest, na kierownicy super, a tłumiki to kwestia doczyszczenia lub ewentualnej polerki. Mistrzu, błotnik widać na 3 fotkach, tyle mankamentów znalazłeś ale błotnika już nie zauważyłeś... O olej się nie martw, jest i ma się dobrzeJak byś się przyjrzał, to zobaczyłbyś że w półkach nie ma śrub, poprzednik nieudolnie próbował ją rozebrać, także nie ma co się dziwić że korki wlewowe nie wystają ponad półkę
A czego ty się spodziewałeś za 150zł, nowego motocykla z pełną dokumentacją ? Nie wiem, może we Wrocławiu zdarzają się takie okazje, no ale ja takiego szczęścia nie miałem. O silnik też się nie musisz bać, wstawi się jakieś CDI, i będzie jeździł jeszcze lepiej niż twój niezastąpiony knedel.
Pozdrawiam serdecznie
Bez komentarza...Bez nerwów. Kolega 35C2S1P tylko wyraził swoją opinię. A ma w końcu do tego prawo. Nie każdemu musi się podobać
Kolega Karol i Ja pozdrawiamy, wszyscy mamy platynki i zajechaliśmy dalej niż ty byś zajechał.wstawi się jakieś CDI, i będzie jeździł jeszcze lepiej niż twój niezastąpiony knedel.
U mnie to kwestia malowania i chromowania. Ale wszyscy czują się super, że się błyszczy, bo remonty sponsorują bogaci rodziceTo że tobie chrom odpada płatami to nie znaczy że u mnie tak jest, na kierownicy super, a tłumiki to kwestia doczyszczenia lub ewentualnej polerki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości