Moim zdaniem po prostu nie chce Ci się czytać.supersonic25 pisze:Po prostu nie chcę zchrzanić
Serio denerwujące to jest.
Siedzę robię zdjęcia, opisuje cuduje itp i każdy pyta o to samo...!
Moim zdaniem po prostu nie chce Ci się czytać.supersonic25 pisze:Po prostu nie chcę zchrzanić
No tak po ostatnich pytaniach widać że wszystko czytasz faktycznie :psupersonic25 pisze:Spokojnie, kolego ; )
Nie należę, do tych co nie czytają i od razu pytają. Kilka dni temu zastanawiaem się czy pakować się w to "coś". Ale jednak się na CDI zdecyduję. Wczoraj z resztą miałem ciężki łeb, więc może źle zadałem pytanie. Ale wielkie dzięki Audio za dobrą robotę i zdjęcia, pomogło zdecydowanie.. pozdr.
Szczerze wątpię.1. Czy taki iskrownik z magnetem podoła całej elektryce (ładowanie, światła itd.) tzn. wiem, że chyba takie właśnie zakładaliście, magneto 3XG i trzeba spiować klin na wale. Ale może ktoś się natknął i czy jest jakiś mocniejszy iskrownik dostępny do cdi w trójce?
Najlepiej od razu, zdejmowanie jest o wiele przyjemniejsze.9. Ściągacz magneta kupić od razu, czy narazie da się bez niego jakoś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości