Takie nity mam zastosować?:
czy może takie:

Jeżeli jeszcze inne, bądź łaskaw mi je pokazać, bo chyba ciężko dziś u mnie z wyobraźnią

Pasowala idealnie, na allegro jest pare osob ktore zajmuja sie dorabianiem tych tabliczek, niezle im to wychodzi swoja droga.AudioBas pisze:iron_bird Robiłeś nowe dziury w ramie czy tabliczka pasowała bez problemu?
Wentyl jest nowy, zakładany przez wulkanizatorachomik pisze:Jak napompujesz koło to sprawdzasz, czy powietrze nie ucieka wentylem.?
BTW. Nie zakładałbym starej dętki z nadzieją, że będzie dobrze. Z tym jest jak z oponami-w końcu to guma, która ulega starzeniu i mimo wszystko nie jest jak wino, a wręcz przeciwnie-im młodsze dętki i opony, tym lepsze.
Niby oglądaliśmy oponę, ale być może mało dokładnie.... sam nie wiem. Przed odstawieniem motocykla na zimowanie muszę się tym zająć, bo nie chciałbym aby całą zimę sprzęt stał bez powietrza (szkoda nowej opony)zmyngut pisze:A w oponie nie ma jakiegoś nieproszonego gwoździa lub czegoś podobnego? Czasami opona potrafi "szczypać" dętkę.
Grzaniec pisze:Przed odstawieniem motocykla na zimowanie muszę się tym zająć, bo nie chciałbym aby całą zimę sprzęt stał bez powietrza (szkoda nowej opony)
Hmm...może faktycznie lepiej. Jak podstawić klocki, by oba koła były w powietrzu? We wtorek odstawiam motocykl na zimowanie, więc każda uwaga cenna..Kubek pisze:Nie lepiej jest stawiać na jakichś klockach ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości