Będę miał światła lepsze jak w samochodzie

Żebyś wiedział ze mam lepsze światła niż w auciechomik pisze: Będę miał światła lepsze jak w samochodzie
Jak widzą WSK to nie szukają dziury w całym tylko podziwiają motocykl że jeszcze ktoś jeździ na takim sprzęcieMichallres pisze:pały się mogą doczepić
Dokładnie ostatnio, jacyś podjechali i się pytali o brata MZ bo stała ostatnio przed garażem i przyszli "oglądnąć" ją..bartek582 pisze:Jak widzą WSK to nie szukają dziury w całym tylko podziwiają motocykl że jeszcze ktoś jeździ na takim sprzęcieMichallres pisze:pały się mogą doczepić
Większość ma baki przykręcone na śrubychomik pisze:Swoją drogą, co to za akcja ratownicza, jak Audio przyjeżdża z butelką? Równie dobrze można było odkręcić bak i przelać przez kranik z jednego do drugiego
pewnie jak coś ... odpukać... wola pchaćchomik pisze:Nawet głupiego kluczyka "10" nie macie, żeby bak odkręcić?
Nie wiem czemu, ale lubię mieć dużo na zapaspiotrBe pisze:masakrycznie tego dużo masz
To tak samo jak jaAudioBas pisze:A my nie wozimy narzędzi ze sobą
Możesz mi powiedzieć czy jest duża różnica w jakości oświetlenia przy H4 na zwykłym szkle ,a tym przystosowanym do H4?AudioBas pisze:Mamy wkłady H4 więc spoko wszystko jest zgodnie z normami, żarówki również nie jakieś chinole 100W tylko normalna żarówka samochodowa H4
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości