Audio na chama dociągał i mówił, że to obcieraszuba pisze:No ale stożkowych się nie dociąga na chama,tylko do zniknięcia luzu:p

Audio na chama dociągał i mówił, że to obcieraszuba pisze:No ale stożkowych się nie dociąga na chama,tylko do zniknięcia luzu:p
Za jakość się płaci, niestety...Alien pisze:Foty mojego Pegaza zregenerowanego w Puszczykowie wrzucę w przyszłym tygodniu. Ogólnie jeździłem na jednym od Tucholaka i porównując z tym co zobaczyłem w swojej paczce zdecydowanie bardziej polecam Reges. Wrzuce później foty to bedzie wiadomo o co chodzi, teraz za bardzo nie mam czasu.
Pegaz nie jest taki zły , lecz większość egzemplarzy jest w kiepskim stanie . Właśnie to jest głównym powodem powstawania mitów na temat Pegaza. Pegaz to Polska replika Amala monobloc , jednak niektóre rozwiązania w amalu były lepsze . A tak właściwie Pegaz to gaźnik stricte robiony pod Junaka . A to że znalazł się również w wsk , shl , osie to zasługa ówczesnego ustroju politycznego .Łukasz S. pisze:Nie lepiej pakować się w jakiś bardziej ucywilizowany gaźnik?
Łatwiej to powiedzieć niż wstawić coś pracującego chociaż tak dobrze jak pegaz. Przerabiałem ten temat.Łukasz S. pisze:Nie lepiej pakować się w jakiś bardziej ucywilizowany gaźnik?
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 2 gości