Zaraz idę i podreguluję gaźnik, bo nie jest tak jak powinno. Motocykl sam wkręca się na obroty, nie chce z nich schodzić...
KonradWSK pisze:, gdyż zdjęcia z mojej nokii 3310 mają za dużą rozdzielczość i nie zmieściłyby się na forum, a żaden program graficzny nie daje rady tego zmniejszyć. .
O kur*a, a żeś dowalił z tym programem, normalnie musiałem wstać żeby nie paśćMariusz0564 pisze: PhotoFiltre 7 z spruboj tym program ja go uzywam i bez zastrzezeń
W tamtym sezonie był robiony szlif i wtedy mierzyłem. Przy okazji jak będę miał jak to też sprawdzę. Mam taki czujnik ale z gumą i trzeba to mocno dociskać i ktoś musi kopać (niewygodny) ale wiem kto ma taki wkręcany i to jest git.AudioBas pisze:Kompresje mierzyłeś?
Sklep na dworcu w B-stoku więc lokalnie. Jak już będą to dam znać.krzysiek200 pisze:Gdzie będą te łańcuszki czeskie? Allegro czy coś innego?, daj znać jak będą
Przednia zębatka - gdzie dorabiali to rzemiosło ? Bydgoszcz?szymon_wolebez pisze:
Napęd czeka na złożenie...
Mówimy stop dla ciągnącego się łańcucha.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość