Będziemy się pilnować. Mnie jedynie złapała straż miejska na skuterze. Przejechałem przez ciągłą linię - zmieniłem pas(zakorkowany prawo skręt), przed przejściem dla pieszych i przejechałem prosto przez skrzyżowanie. Straż miejska skręcała w prawo kilka samochodów przede mną, jadę sobie już spokojnie gdy zajechali mi drogę i wybiegają i łapią mnie jakbym miał tym chińskim skuterem uciekać. na dzień dobry wzywają policję, 500 zł mandatów, rodzice, sąd i mógłbym wymieniać b. dużo takich "gróźb". Bo tylko na tym się skończyło, strażnik powoli schodził tak jakby sam się z sobą targował. Stanęło oczywiście na "pouczeniu" bo wpisał sobie do swojego notesu moje dane i mówił że spotka się z dyrektorem szkołySkinder pisze: Pilnujcie się, aby nie zostać takimi zgredami na stare lata
wyje ci??? co to ma znaczyć jesteś administratorem czy grozisz ludziom na forum>??Sebastian440 pisze:Wyje ci. Ja mam znajomości na Pgr-ach w Przysieku. Takimi wychyłkami to możesz zaimponować swojej 6 letniej siostrze. Osrałeś stringi i tyle. Kupa poszła na dwa placki a teraz grasz chojraka co to ma w dupie psiarniezwała, długo CI chłopcze u nas nie wróże. A potrafie czytać z nicku jak wróźbita maciej ze słuchawki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości