Tutaj zdjęcie zgromadzonych prze zemnie części

Mam następujące problemy :
1. Kompletnie nie wiem jak podłączyć moduł oznaczony na zdjęciu numerem 2 myślałem że będą jakieś kabelki , schemat czy cokolwiek a tu na nim jedynie jakieś oznaczenia : ZL120220 Pomoże ktoś i powie ci gdzie podłączyć ? Bo z lektury tego wątku wiem jedynie że gdzieś trzeba mu podpiąć tą drugą cewkę z drobnego drutu.

2. Stabilizator napięcia zgadza się z opisem 2 zółte do 2 końców przewiniętej cewki (rozumiem że obojętnie który żóty do obojętnie którego końca)i czerwony do AKU a zielony MASA tak jak w opisie wcześniej.
3.Pod co podłączyć cewkę od świecy i ona ma 2 złącza czy to obojętnie gdzie podłącze impulsator? A pod drugą blaszkę ... no właśnie co ? prąd z akumulatora ? jakieś wyjście z modułu zapłonowego ?

4.Pozostałe nieużyte 4 cewki mam po prostu jeden koniec do masy podłączyć a drugi do żarówki 12v o jakiejś niskiej mocy ? Ale czy z tych 4 pozostałych cewek nawiniętych grubym drutem wraz z obrotami napięcie w pewnym momencie nie przekroczy tych 12V ?
5. Impulsator czy też przerywacz zapłonu zastępujący platynki oznaczony na zdjęciu cyfrą 1 podłącza się go do cewki dającej iskrę na świecę czy do modułu zapłonowego ? jeśli do modułu to w które miejsce ?
Błagam was koledzy o pomoc a jeszcze lepiej jak bym mógł zadzwonić do kogoś i pogadać o tym.